Бременна ли е отново Жени Джаферович или просто след излизането от

...
Бременна ли е отново Жени Джаферович или просто след излизането от
Коментари Харесай

Бременна или просто дебела е Жени Джаферович?

Бременна ли е още веднъж Жени Джаферович или просто след излизането от " Игри на волята "  му е отпуснала справедливо края. Както е известно безразборното хранене може да докара до разнообразни проблеми. Но дали в тази ситуация с дамата на Ваня Джаферович приказваме за проблем, доста скоро следва да разберем.

Наскоро Жени Джаферович се появи на премиерата на книгата за здравословно хранене на Славена Вътова и очевидно скрито се надява четивото да й помогне по-бързо да влезе в предходната си топ форма.

По време на събитието направи усещане, че Жени не смъкна необятното си палто от самото начало, явно, с цел да скрие тялото си, само че не й се получи, написа " Блиц ".

И под палтото ясно се обрисуват едрите й форми, които са двойно по-големи от предходните, означиха консуматори. Самото лице на Евгения Джаферович е станало много по-кръгло и бузесто, по тази причина и някои взеха решение, че може да зарадва Ваня и отрочетата им с ново братче или пък сестриче. Твърде евентуално е обаче, този резултат да е разследване от доста застояване към празничната софра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР